Vertalen

Welkom op de site van CS-Holland

Charollais Sheep Holland (CS-Holland) is een fokbedrijf waar alleen 100% engelse Charollais ooien en rammen ingezet worden. De keuze voor de engelse Charollais is even eenvoudig als rationeel: kwaliteit.

De kenmerken van CS-Holland dieren zijn vruchtbaarheid, lengte, bespiering, het nauwelijks vervetten & groei. De doelstelling van CS-Holland is het aan de markt aanbieden van de beste slachtlamvaderdieren. De rammen van CS-Holland hebben de afgelopen jaren bewezen succesvol te zijn in zowel de zuivere fokkerij als ook voor de inzet in de kruislingfokkerij.

Zonder uitzondering zijn de nakomelingen van CS-Holland rammen sterke dieren die vanaf de eerste dag groeien.

Trots van het bedrijf is Denethor, een ram die in Engeland en inmiddels in Nederland bewezen heeft bij de top te horen voor wat betreft nafok. Denethor wordt ingezet voor de zuivere Charollais fokkerrij bij CS-Holland.

Inmiddels hebben we Horizon uit Engeland geïmporteerd om de nodige spreiding in onze fokkerij te behouden. De eerste nakomelingen van Horizon geboren in februari 2009 zijn enorm veelbelovend.

Op onze website vindt u een overzicht van het Charollais fokbedrijf CS-Holand, begeleidt met foto’s van onze ooien en rammen.

Wij hopen dat u plezier beleeft aan uw bezoek op onze site, mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch : 06 - 215 22 144 (+31 6 215 22 144)

In ieder geval dank voor uw bezoek op deze site,

Team CS-Holland
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

www.wned.nl